Photoshop, Fireworks, Flash, Cinema4D, Corel Draw, Egitim Platformu Photoshop, Fireworks, Flash, Cinema4D, Corel Draw, Egitim Platformu |
Moderatör olmak isteyen olursa bana yada diger admine pm atin |
En son konular | » Fireworks Styles tarafından 1red11 C.tesi Kas. 30, 2013 8:38 pm
» Adobe FireWorks CS3 Indir tarafından onxy1951 Ptsi Ekim 18, 2010 3:49 pm
» Adobe FireWorks CS3 Türkçe tarafından onxy1951 Ptsi Ekim 18, 2010 3:47 pm
» Macromedia Fireworks 8 tarafından dexigner11 Çarş. Eyl. 15, 2010 12:14 am
» Microsoft FrontPage 2003 Indir Download tarafından coolayaz Perş. Mayıs 06, 2010 9:48 pm
» Adobe FireWorks CS3 v9.0 (Son Surum) tarafından night_sound Paz Mart 07, 2010 9:38 am
» Adobe Flash CS3 Indir Windows tarafından thomas Çarş. Şub. 24, 2010 9:51 pm
» Duello|Futbol 1.0 - Yeni Tıkla ! - tarafından burakkaralar Ptsi Şub. 22, 2010 2:43 pm
» Yeni Sitemiz http://www.forumlider.yetkinforum.com/ tarafından sino45 Perş. Şub. 18, 2010 8:35 pm
» Yeni Sitemiz http://www.forumlider.yetkinforum.com/ tarafından sino45 Perş. Şub. 18, 2010 8:33 pm
|
|
| El Çizimleri 1 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
sino45 Moderatör
Mesaj Sayısı : 303 Yaş : 42 Kişisel İleti : Çaresiz Gençliq Ruh Halleri : Rep Sistemi : Program : Rep Puanı : 1 Rep Gücü : 10 Kayıt tarihi : 07/12/08
Başarı Puanı: (50/100) Seviye: (50/100) Güçlülük: (50/100)
| Konu: El Çizimleri 1 Paz Ara. 07, 2008 8:03 pm | |
| El Çizimleri 1 İşte el çalışmalarının ilk bölümü. İlk adım, elin yapısını ve eksen noktalarını anlamak açısından önemli. Elin orantılarıyla yeterince uğraşıp iyice kendinize güvendikten sonra, artık eli farklı pozisyonlarda çizmek daha kolay olacaktır. Şimdilik temel “Açık Parmaklı” ele konsantre olalım. Adım adım takip ederek, siz de kendi elinizi inceleyin.
Eller : 1. Adım - oval Bir oval çizelim. Solda gördüğünüze benzer bir şey olsun. Ovalin aşağı merkez çizgisinde bir nokta belirleyin. Bu parmaklar için kullanacağımız temel çıkış noktası olacak.
Eller : 2. Adım – Çizgiler Temel çıkış noktasından uzanan 5 düz çizgi çizin. En uzunu orta parmak olacak... onu da 2 oval uzunluğundan çok az daha kısa olarak çizin
Eller: Parmak orta eklemlerinizin yerleştirilmesi Geri kalan parmak uzantıları, orta parmağın yüksekliğinden çıkan bir kavisin üstüne düşer. Parmağın ucuna en yakın eklem ile parmak ucu arasındaki mesafe, bütün uzunluğun 1/3’den çok az daha kısadır. Sonraki eklem, geri kalan uzunluk ve avuçtaki ovalin üstünü birbirinden ayırır. Baş parmağın da 3 orta eklemi vardır ama çıkış noktası avucun içinde saklıdır.
Eller : Deri Parmaklar tabanda dar başlıyor... ilk orta eklemde genişliyor, ardından ucuna doğru tekrar şerit halinde devam ediyor. Elin en çok eğilip büküldüğü yerlere kırışıklık eklemek (orta eklemler ve avuç içleri), inandırıcılığı arttıracaktır. Yardımcı olması için çizerken kendi elinize bakın. Herkesin eli hafif de olsa birbirinden farklılıklar gösterir. Bu el kesinlikle benim. (Dikkat ederseniz benim el modelim bir Sol el, çünkü sağ elimi kullanıyorum çizerken.)
Eller : Baş parmak Baş parmak biraz daha kendine özgü bir havadadır. Kendi ekseni etrafında döner. Kendi merkez noktasının üstüne doğru, avucun içine kıvrılır ve ikinci orta ekleminden, yüzük parmağın dibine doğru bükülür. Baş parmağın çizdiği kavisin en tepe noktası, işaret parmağının tam ortasındaki eklem noktasında denk gelir.
Eller: Parmak uzunlukları İşaret parmağı ve yüzük parmakları, orta noktalarına kadar nerdeyse aynı uzunluktadır. Ama yüzük parmağı çok az daha uzundur... Küçük parmak ise yüzük parmağının son orta eklemiyle aynı uzunluktadır. Burda elin nasıl dikdörtgen prizma değil de değil de, daha çok üçgen prizma şekilli olduğunu daha iyi görebilirsiniz. | |
| | | Mc Efsanevi Admin
Mesaj Sayısı : 399 Yaş : 29 Nerden : qayseri'den İş/Hobiler : Futbol,okul GEçiniyok Kişisel İleti : KuralSiz AdmiN Ruh Halleri : Rep Sistemi : İşletim Sisteminiz : Program : Rep Puanı : 0 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 03/12/08
Başarı Puanı: (100/100) Seviye: (100/100) Güçlülük: (100/100)
| Konu: Geri: El Çizimleri 1 Paz Ara. 07, 2008 8:04 pm | |
| | |
| | | ρıятσ Admin
Mesaj Sayısı : 529 Yaş : 31 Nerden : izmir İş/Hobiler : futbol Kişisel İleti : metin 2'ci ;) Ruh Halleri : Rep Sistemi : İşletim Sisteminiz : Program : Rep Puanı : 0 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 03/12/08
Başarı Puanı: (100/100) Seviye: (100/100) Güçlülük: (100/100)
| Konu: Geri: El Çizimleri 1 Paz Ara. 07, 2008 8:11 pm | |
| | |
| | | GurerS Yabancı
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 36 Ruh Halleri : İşletim Sisteminiz : Program : Rep Puanı : 0 Rep Gücü : 0 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: El Çizimleri 1 Salı Ara. 09, 2008 8:55 pm | |
| | |
| | | | El Çizimleri 1 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|