Photoshop, Fireworks, Flash, Cinema4D, Corel Draw, Egitim Platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Moderatör olmak isteyen olursa bana yada diger admine pm atin
En son konular
» Fireworks Styles
Yumuşak kenarlı resim yapmak Icon_minitimetarafından 1red11 C.tesi Kas. 30, 2013 8:38 pm

» Adobe FireWorks CS3 Indir
Yumuşak kenarlı resim yapmak Icon_minitimetarafından onxy1951 Ptsi Ekim 18, 2010 3:49 pm

» Adobe FireWorks CS3 Türkçe
Yumuşak kenarlı resim yapmak Icon_minitimetarafından onxy1951 Ptsi Ekim 18, 2010 3:47 pm

» Macromedia Fireworks 8
Yumuşak kenarlı resim yapmak Icon_minitimetarafından dexigner11 Çarş. Eyl. 15, 2010 12:14 am

» Microsoft FrontPage 2003 Indir Download
Yumuşak kenarlı resim yapmak Icon_minitimetarafından coolayaz Perş. Mayıs 06, 2010 9:48 pm

» Adobe FireWorks CS3 v9.0 (Son Surum)
Yumuşak kenarlı resim yapmak Icon_minitimetarafından night_sound Paz Mart 07, 2010 9:38 am

» Adobe Flash CS3 Indir Windows
Yumuşak kenarlı resim yapmak Icon_minitimetarafından thomas Çarş. Şub. 24, 2010 9:51 pm

» Duello|Futbol 1.0 - Yeni Tıkla ! -
Yumuşak kenarlı resim yapmak Icon_minitimetarafından burakkaralar Ptsi Şub. 22, 2010 2:43 pm

» Yeni Sitemiz http://www.forumlider.yetkinforum.com/
Yumuşak kenarlı resim yapmak Icon_minitimetarafından sino45 Perş. Şub. 18, 2010 8:35 pm

» Yeni Sitemiz http://www.forumlider.yetkinforum.com/
Yumuşak kenarlı resim yapmak Icon_minitimetarafından sino45 Perş. Şub. 18, 2010 8:33 pm

Yumuşak kenarlı resim yapmak

2 posters
YazarMesaj
Mc Efsanevi
Admin
Admin
Mc Efsanevi

Erkek
İş/Hobiler : Futbol,okul GEçiniyok
Kişisel İleti : KuralSiz AdmiN
Ruh Halleri : Yumuşak kenarlı resim yapmak Images12
Rep Sistemi : Yumuşak kenarlı resim yapmak R12bl5
İşletim Sisteminiz : Yumuşak kenarlı resim yapmak Yk-vista-enterprise
Program : Yumuşak kenarlı resim yapmak Photoshop
Rep Puanı : 0
Rep Gücü : 0

Başarı Puanı:
Yumuşak kenarlı resim yapmak Left_bar_bleue100/100Yumuşak kenarlı resim yapmak Empty_bar_bleue  (100/100)
Seviye:
Yumuşak kenarlı resim yapmak Left_bar_bleue100/100Yumuşak kenarlı resim yapmak Empty_bar_bleue  (100/100)
Güçlülük:

Yumuşak kenarlı resim yapmak Empty
MesajKonu: Yumuşak kenarlı resim yapmak   Yumuşak kenarlı resim yapmak Icon_minitimeCuma Ara. 05, 2008 3:32 pm

Şimdi ilk önce file > import yapıp resmimizi içeri alalım daha sonra
sayfamıza sürükleyip resmi aktif edelim daha sonraki işlemleri resimli
olarak anlattım cok net sadece tek tek ve yawas yawas yapın

Yumuşak kenarlı resim yapmak Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 878x774.
Yumuşak kenarlı resim yapmak Ders1sg7

adım 2

Yumuşak kenarlı resim yapmak Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 910x785.
Yumuşak kenarlı resim yapmak Ders2qf1

adım 3 :

Yumuşak kenarlı resim yapmak Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x824.
Yumuşak kenarlı resim yapmak Ders3ep2

adım 4 :

Yumuşak kenarlı resim yapmak Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1215x1019.
Yumuşak kenarlı resim yapmak Ders4tp9

ve sonuç :

Yumuşak kenarlı resim yapmak Sonu6uv0

Yumuşak kenarlı resim yapmak BiggrinYumuşak kenarlı resim yapmak BiggrinYumuşak kenarlı resim yapmak BiggrinYumuşak kenarlı resim yapmak Biggrin
http://www.webtasarim.de.tf
ρıятσ
Admin
Admin
ρıятσ

Erkek
İş/Hobiler : futbol
Kişisel İleti : metin 2'ci ;)
Ruh Halleri : Yumuşak kenarlı resim yapmak Karizm10
Rep Sistemi : Yumuşak kenarlı resim yapmak R12bl5
İşletim Sisteminiz : Yumuşak kenarlı resim yapmak Yk-vis12
Program : Yumuşak kenarlı resim yapmak Photoshop
Rep Puanı : 0
Rep Gücü : 0

Başarı Puanı:
Seviye:
Güçlülük:

Yumuşak kenarlı resim yapmak Empty
MesajKonu: Geri: Yumuşak kenarlı resim yapmak   Yumuşak kenarlı resim yapmak Icon_minitimeCuma Ara. 05, 2008 4:05 pm

saol paylaşım için
https://webtasarim.catsboard.com

Yumuşak kenarlı resim yapmak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ücretsiz ve Kaliteli Resim...
» Resim Kenarlarına Efekt Vermek
» Fireworksta eski resim efekti verme