Photoshop, Fireworks, Flash, Cinema4D, Corel Draw, Egitim Platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Moderatör olmak isteyen olursa bana yada diger admine pm atin
En son konular
» Fireworks Styles
yorunge etrafında donuş Icon_minitimetarafından 1red11 C.tesi Kas. 30, 2013 8:38 pm

» Adobe FireWorks CS3 Indir
yorunge etrafında donuş Icon_minitimetarafından onxy1951 Ptsi Ekim 18, 2010 3:49 pm

» Adobe FireWorks CS3 Türkçe
yorunge etrafında donuş Icon_minitimetarafından onxy1951 Ptsi Ekim 18, 2010 3:47 pm

» Macromedia Fireworks 8
yorunge etrafında donuş Icon_minitimetarafından dexigner11 Çarş. Eyl. 15, 2010 12:14 am

» Microsoft FrontPage 2003 Indir Download
yorunge etrafında donuş Icon_minitimetarafından coolayaz Perş. Mayıs 06, 2010 9:48 pm

» Adobe FireWorks CS3 v9.0 (Son Surum)
yorunge etrafında donuş Icon_minitimetarafından night_sound Paz Mart 07, 2010 9:38 am

» Adobe Flash CS3 Indir Windows
yorunge etrafında donuş Icon_minitimetarafından thomas Çarş. Şub. 24, 2010 9:51 pm

» Duello|Futbol 1.0 - Yeni Tıkla ! -
yorunge etrafında donuş Icon_minitimetarafından burakkaralar Ptsi Şub. 22, 2010 2:43 pm

» Yeni Sitemiz http://www.forumlider.yetkinforum.com/
yorunge etrafında donuş Icon_minitimetarafından sino45 Perş. Şub. 18, 2010 8:35 pm

» Yeni Sitemiz http://www.forumlider.yetkinforum.com/
yorunge etrafında donuş Icon_minitimetarafından sino45 Perş. Şub. 18, 2010 8:33 pm

yorunge etrafında donuş

2 posters
YazarMesaj
Mc Efsanevi
Admin
Admin
Mc Efsanevi

Erkek
İş/Hobiler : Futbol,okul GEçiniyok
Kişisel İleti : KuralSiz AdmiN
Ruh Halleri : yorunge etrafında donuş Images12
Rep Sistemi : yorunge etrafında donuş R12bl5
İşletim Sisteminiz : yorunge etrafında donuş Yk-vista-enterprise
Program : yorunge etrafında donuş Photoshop
Rep Puanı : 0
Rep Gücü : 0

Başarı Puanı:
yorunge etrafında donuş Left_bar_bleue100/100yorunge etrafında donuş Empty_bar_bleue  (100/100)
Seviye:
yorunge etrafında donuş Left_bar_bleue100/100yorunge etrafında donuş Empty_bar_bleue  (100/100)
Güçlülük:

yorunge etrafında donuş Empty
MesajKonu: yorunge etrafında donuş   yorunge etrafında donuş Icon_minitimeCuma Ara. 05, 2008 3:35 pm

arkadaşlar bu ders te çiilen yorunge etrafında belırlediğimi zbir nesneyi dondürme işlemini yapicaz

1yorunge etrafında donuş Smile
ilk olarak fireworksten sayfamızı açıyoruz boyutu sizin çalışmanıza
gore değişir ben 800x600px boyutunda bı çalışma sayfası kullandım
yorunge etrafında donuş Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.
yorunge etrafında donuş 71437253xm5
2yorunge etrafında donuş Smile
soyfamıza şeklımızın doneceği yorungeyı çiziyoruz bu yorungenın içini
saydam yapın ve kenarlık verın daha sonra bu yorungeyı sılıcez
(yorungeyı ellıpse tool aracından yanı daire çizim aracından çızdım siz farklı şekıller yapabilirsiniz)

yorunge etrafında donuş Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x1024.
yorunge etrafında donuş 70269683uc7

3yorunge etrafında donuş Smile arkadaşalr yorungeyı çizdik ve yorungede dolaştıracağımız şeklı halldelım ben tasarımerkezini belırten tm harflerını kullandım siz isterseniz yazı ıstersenız vektorel veya bıtmap çizimler yapabılırsınız

yorunge etrafında donuş Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x1024.
yorunge etrafında donuş 47365229ii6

4yorunge etrafında donuş Smilearkadaşlar
şeklımızı oluşturduktan sonra anımasyon işleıne başlıyoruz once
modify>symbol>convertty sembol aracını kulanıyoruz kısayol tuşu
f8 yaptıktan sonra şeklımız vektorel ıse vektorellıkten çıkıyo ve
bıtmap oluyo

yorunge etrafında donuş 32466608yf7

5yorunge etrafında donuş Smilef8 e basınca karşımızı bu pencere çıkıyo dırek ok dıyoruz

yorunge etrafında donuş 41830403od8

6yorunge etrafında donuş Smilesembolumuzu oluşturduktan sonra alt tuşuna basılı tutup mouse nın sol tuşunada basarak tm
sembolunun kopyalamaya başlkıyoruz (bu işlemı kopyala yapıştır clon
giib şekılerdede yapabılırsınız alt a basılı kopyalama en kısası olduğu
için tercıhım dır)

yorunge etrafında donuş 30617089hz1

7yorunge etrafında donuş Smilekopyalama işni butun yorunge atrafına aralıklarla yapıyosunuz

yorunge etrafında donuş 85000351gq5

8yorunge etrafında donuş Smilebutun yorunge atrafındakı kopyalamal işi bıtınce yorungeyı sılıyoruz

ve gerıde boyle bı gruntu kalıyo sadece tm sembollerı ctrl+a kısayolu ıle hepsını seçiyoruz veya shift e basarık tek tek seçıyoruz

seçtıkten sonra modıfy>sembol>twıns ınstances a basıyoruz

yorunge etrafında donuş 36716263ra3

9yorunge etrafında donuş Smilepeşinden boyle bı pencere çıkıyo

bu pencere gorulen ayarları normaldır ama 20 saysını dahada yukseltebılırsınız bu donuşun hızına etkı eden etmenlerden bırı

yorunge etrafında donuş 10ad5

11yorunge etrafında donuş Smileen
sonunda boyle bı goruntu alıyo ve sağ taraftakı frameste yaklaşık 400
un sueunde frame oluşuyo bunun azlığını ve çokluğunu sız
ayarlıyabılırsınız tm sembolunu
yorungeye dızerken aralıkları fazla olursa frames sayısı azalır
aralıklar az olursa frames esayısı artar ve kalıtede yukselır

yorunge etrafında donuş Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.
yorunge etrafında donuş 17777080fg6

buda çalışmamızn son halı artık bole bişi ortaya çıkacak kaydederken

anımatıon(gif) i seçiceksınız daha flash için swf ı kaydedın ve olayı bıtırın

anlatımım bıraz kotu olabılır bu ılk çalışmam eksıklıkler varsa pm ıle bıldırın düzeltmeler yaparım
sorunlarlada konu uzerınden ya da msn uzerınden çare bulmaya çalışırım

hepınızın başarıcağına ınanıyorum
http://www.webtasarim.de.tf
ρıятσ
Admin
Admin
ρıятσ

Erkek
İş/Hobiler : futbol
Kişisel İleti : metin 2'ci ;)
Ruh Halleri : yorunge etrafında donuş Karizm10
Rep Sistemi : yorunge etrafında donuş R12bl5
İşletim Sisteminiz : yorunge etrafında donuş Yk-vis12
Program : yorunge etrafında donuş Photoshop
Rep Puanı : 0
Rep Gücü : 0

Başarı Puanı:
Seviye:
Güçlülük:

yorunge etrafında donuş Empty
MesajKonu: Geri: yorunge etrafında donuş   yorunge etrafında donuş Icon_minitimeCuma Ara. 05, 2008 4:05 pm

saol paylaşım için
https://webtasarim.catsboard.com

yorunge etrafında donuş
1 sayfadaki 1 sayfası